En Çok Okunan Hikayeler

23 Mayıs 2013 Perşembe

Karım ve Dostuyla Yaşadıklarımız

Ben 42 karım 40 yaşında 20 senedir evliyiz ve 10 senedir tabuları yıktık ikimizde birbirimizden hiçbir şeyi saklamıyoruz.ben karıma sınırsız özgürlük verdim ama bir şartla yaptıklarından haberim olacaktı ve o da bana karımın adı süreyya oldukça güzel bir bayandır kumral iri sayılabilecek gögüsleri var kalçaları geniş bir fıstıktır kendisine iyi bakar mi s gibi tertemiz bir vucudu vardır elimizden gelse seksin her türlüsünü deneyecektik.kendimizce yaşadıklarımız oldu.karımla bir gece parkta sikiştik apartmanızın asansöründe sinameda bana saksafon çekti belediye otobüsünde arkasına dayadım ve başka birisini dayattı ben seyrettim benim için en hoş olanı karımın bir erkek arkadaşı olması ve ara sıra onunla kaçamak yapmasını çok istiyordum karıma çalıştığı yerde çok asılan oluyardu ama bul birisini dememe rağmen bulmuyordu. Lise okurken ve genç kızken çok kucakta gezmişti ama bulmuyordu.
Ben çok istiyordum ve nihayet bir gün işten gelmiştik o yemek hazırlıyor bende salata yapıyordum konuşuyorduk o an seks konusu yoktu ama karım bana aşkım sana müjdeli haberim var dedi hayır ola dedim o an aklıma gelmemişti biraz nazlandı ve hani senin istediğin vardıya neydi dedim yanıma geldi yanagıma bir öpücük kondurdu ve kendime bir sevgili bulduk galiba dedi o çok güzel dedim sevinmiştim o an sikim birden taş gibi olmuştu gerçekten kim bu dedim 6 ay önce biza tayinle gelen suat diye biri varya yakışıklı 30 ve 35 yaşlarında o işte dedi çok güzel edidim ve bana sevindim dedi ve aletime baksana dedi tuttu o kalkmış şerefsiz dedi ve anlattı hani dedimya sana bana çok bakıyor asılıyor diye evet geçen güngeldi oturdu çay filan içtik bende biraz pas verdikm asansörde yalnızken bana sana hastayım filan dedi. Kızılaya inerken arkama takıldı konuştuk dün biraz bir kafede oturduk ne dersin devam edeyimmi dedi. Bende kesin bırakma istediğin gibi onunla gez ama çevreye karşı sakın ağzı sıkı biri korkma dedi.
O zaman durma devam dedim. Bu kadarmı dedim güldü öpüştük beni manyak etti dedi canımsın kadın müthiş bir şey yapmışsın devam dedim yemekten sonra arayım konuşayım sende dinle dedi tamam dedim ve aradı karma neler söylüyordu hastayım sana dudaklarına doyamadım filan karımda aşkım bende filan diyordu.Aradan bir ay filan geçmişti karıma ne azaman sikişeceksin diyordum bir gün sabah bana bu gün beni otele götürücek haberin olsun dedi elimle en seksi çamaşırlarını giydirdim seksi bir elbisesi vardı onu giydi beyaz elbizeden gögüs uçları belli oluyordu dudaklarından öptüm giderken elveda canım elinle gönderiyorsun bu gece zor gelirim veya geç dedi yeterki gel zamanönemli değil dedim gönderdim karım o gecen saat 3.30 da geldi bitmişti.içeri girdi duduklarıma yaşıtı aşkım mafetti beni dedi elimle amını yokladım içi doluydu elimle soyup banyoya soktum amını yaladım bana istediğin bu muydu bak tam bir or*spu gibiyim diyordu beni beş kez sikti diyordu birde ben siktim banyoda getirip yatak adısına yatırdım.devamı diğer hikayemde bekleyin.

1 yorum :

  1. merhaba güzel bayanlar, istanbuldan suat ben yaşım 35 bakımlı temizliğe önem veren biriyim. güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0533 091 1998 özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.:)

    YanıtlaSil

hikeyelere yorum yapabilirsiniz sizde hikaye göndermek isterseniz yenibloglar@gmail.com adresine gönderin ...